Kāpostu sautējums ar malto gaļu un tomātiem

Viegli un ātri pagatavojams un sātīgs kāpostu sautējums ar malto gaļu ēdiens visai ģimenei. Kāpostu sautējuma pagatavošana ir ļoti vienkāršas, un sastāvdaļas ir salīdzinoši lētasnedārgas.

Kāposts ir ļoti vērtīgs dārzenis, jo tas ir bagāts ar C vitamīnu, kāliju, kalciju, magniju un citām, cilvēka organismam, vērtīgām vielām., kuru Kāpostu noteikti ir vērts iekļaut uzturā, īpaši, ja tas ir mūsu pašu audzēts un lolots.

SASTĀVDAĻAS (4-6 porcijām):

  • Puse no vidēja izmēra baltā kāposta
  • 600 – 800 g konservēti vai svaigi tomāti gabaliņos
  • Ēdamkarote Vorčesteras mērce
  • 400 ml tomātu mērce ar samazinātu sāls un cukura daudzumu
  • 1 tējkarote ķiploku pulveris
  • 600 ml liellopa vai dārzeņu buljons
  • 400 g malta liellopu gaļa
  • Viens sakapāts sīpols
  • 150 g brūnie rīsi
  • Sāls un pipari
PAGATAVOŠANA:
Vispirms katliņā apcep sīpolu un pievieno malto gaļu.

Cep kamēr gaļa ir gatava. Gaļai klāt, katliņā pievieno arī buljonu.

Atsevišķā bļodā sajauc konservētos tomātus, Vorčesteras mērci, tomātu mērci, ķiploku pulveri, sāli un piparus.

Šo tomātu masu lej klāt gaļai katliņā un vāra uz vidējas uguns aptuveni 5 minūtes.

Tālāk Pievieno strēmelēs sagrieztu kāpostu un brūnos rīsus. Visu vāra uz vidējas uguns, zem vāka, aptuveni 20 minūtes līdz rīsi un kāposts ir gatavi.

 Kāpostu sautējumu ar malto gaļu Ppasniedz ar krējumu un zaļumiem!

Uzraksti komentāru sadaļā, kā Tev garšoja kāpostu sautējums ar malto gaļu vai arī padalies ar recepti savos sociālo tīklu kontos, lai draugi un tuvinieki arī varētu to pagatavot.